Tjänster

Onlinecoachning?

Behöver du hjälp med att komma igång med träningen eller vill du bara ha lite ny input och en guidning på vägen så har du kommit rätt. Ni kommer få ett formulär där ni fyller i mål och syfte med träningen och där efter planerar jag din träning dag för dag och vecka för vecka. Vi håller regelbunden kontakt via mail för att kolla av hur träningen går och upplägget är på 2-3v i taget.

Nybliven mamma?

Som leg. Naprapat så hjälper jag dig att komma igång med träningen under eller efter din graviditet. Behöver du dessutom hjälp med spänningar i muskler eller leder så kan vi kombinera träning och behandling.

- Mamma PT (enbart träning)

- Mamma Kombo (träning och behandling)

Förbättra ditt löpsteg? 

Vill du få tips på bra teknikövningar eller behöver hjälp med att komma igång med din löpning så kan jag hjälpa dig. Vi lägger upp ett anpassat träningsprogram som ska fungera i din vardag och/eller så träffas vi någon gång per vecka/månad och kör löppass ihopa för att du ska få inspiration och kunskap om hur du kan lägga upp det.

- Löpanalys (filmar din löpning)

- Löpträning (kör träning tillsammans)

Ont i kroppen? 

Då kan jag som leg.Naprapat hjälpa dig att bli av med dina besvär. I behandlingen jobbar jag med massage, stretching, mobilisering, manipulation och träning. Allt efter varje enskild persons behov!

 Har ni några tankar och funderingar kring smärta i muskler/leder eller helt enkelt behöver hjälp med träningen?

161113_ept_erikw20161113_0070

Maila mig på:
friskuznaprapat@gmail.com